top of page
AdobeStock_41577084 kopiëren.jpg
ik kan het wel.png
Je bent op deze site aangekomen omdat je ouders merken dat jij je niet zo lekker voelt. Misschien merk je zelf ook al dat het niet allemaal zo lekker gaat en voel je je anders dan de rest. Ik kan jou helpen om te zien dat je niet anders bent maar juist heel bijzonder. Door samen te praten, spelen, knutselen, lezen enzovoort kom je erachter waarom je je anders voelt en hoe je hier mee om kan gaan.
 
En…. dat jij helemaal goed bent zoals je bent!!!!!
Wat gaan we doen?

 

Als eerste maken we kennis. Ik vertel je wie ik ben en laat je zien hoe de ruimte eruit ziet waar we werken. Door een aantal leuke spellen te doen leren we elkaar kennen. We bespreken samen wat je moeilijk vindt en wat je graag zou leren, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Heb je vragen dan mag je die stellen. Op het einde van de kennismaking voel je vast wel of je je op je gemak voelt bij mij. 

 

Als je het fijn vond en je denkt dat ik jou kan helpen, dan gaan we aan de slag met de dingen die je lastig vindt. Ik leg je uit wat hooggevoelig zijn is en hoe het werkt. Dat is fijn om te weten omdat je dan merkt dat jij heel bijzonder bent zoals je bent.

 

Aan het einde van elke afspraak mag je je ouders roepen. We bespreken dan wat we allemaal gedaan hebben. Je mag zelf beslissen wat je wel en niet vertelt. Elke afspraak duurt ongeveer een uur. Vind je het fijner als je ouders erbij blijven dan is dat geen probleem. Dat mag jij samen met je ouders afspreken.

 

Ben je al wat ouder en kun je alleen komen dan stuur ik het verslag van de bijeenkomst naar jou en je ouders. Hoe we dat precies doen spreken we van tevoren samen af. 

 

Na iedere afspraak mail ik je ouders en schrijf ik in een verslag hoe het is gegaan is en hoe we verder gaan. Samen bekijken we hoe het met je gaat en of ik je nog ergens bij kan helpen.

bottom of page